Извор: ртс/ Фото: википедија

Чланови бенда „Дубиоза колектив“ живе у три различите државе, пет различитих градова и седам различитих локација, али у новонасталој ситуацији ипак свирају, покушавају да својим поклоницима скрену мисли од свега лошег што је погодило цео свет.

У жељи да прекрате дуге дане у самоизолацији и учине их занимљивијим себи и другима, чланови „Дубиоза колектива“ су одлучили да направе Kарантин шоу (Qуараntine Shоw).

„Сваки од чланова бенда свира из своје куће, а људи то могу да прате уживо на Јутјуб каналу, Фејсбуку и осталим друштвеним мрежама. Одлучили смо да сваког понедељка од 20:30 свирамо по један сет у трајању од 20 минута. Гласно и енергично, баш онако како су људи навикли од нас!

Позивамо вас да нам се придружите! Ако већ не можемо доћи у ваш град да вам свирамо – долазимо на ваше рачунаре, таблете и мобилне телефоне. Одврните своје звучнике до краја, играјте, скачите и певајте са нама. Ако се комшије буду буниле – пошаљите им линк и позовите их да се придруже“, поручује „Дубиоза колектив“.