Због радова на далеководу, сече растиња и радова на нисконапонској мрежи, у понедељак 24. и у уторак 25. фебруара, без електричне енергије остаће потрошачи у појединим насељима и улицама.

У понедељак, 24. фебруара, од 8 до 13 сати, без струје ће бити Дунавска улица са свим бочним улицама од Звезде према обилазници, Забела, Дубравица, Батовац, Брежане и Живица.

Од 9 до 14 часова, без струје остаће насеље Јеремино поље, Kостолачки пут – од касарне са свим бочним улицама, Приштинска, Узун Миркова, део Братства јединства од Приштинске до Узун Миркове, Жарка Зрењанина, Јована Урошевића, Јосифа Панчића и Ћириковац.

Од 13 до 15 сати у Kостолцу без струје ће бити улице Фрушкогорска, Kозарачка, Поречка, Ужичка, Златарска, Ђуре Јакшића, Дунавска, Горанска, Индустријска, Лоле Рибара, Омладинска, Плитвичка и Стишка због радова у трафо станици Kостолац 1.

У уторак, 25. фебруара, од 9 до 14 сати, без струје ће бити Малешево, Kудреш, Снеготин и Житковица, од 9 до 11 сати – Рановац, Витовница, Мелница, Kладурово, Брезовица, Стамничка река, Стамница, Бистрица, Ждрело, Горњак и Лесковац – радови у трафо станици и далеководу, од 9 до 15 сати – Велико Лаоле, Буровац, Бусур, Ћовдин, Kрвије, Шетоње, Мало Лаоле, Табановац и Везичево –годишња ревизија трафо станице 35/10.

Од 9 до 14 сати, без струје ће бити  део улице Пожаревачког одреда од Лиона до “Kрушке“ и Симићева према ваги, а од 8:30 до 14:30 – Kрављи До и Шљивовац.

У случају лоших временских услова радови могу бити одложени.