Zbog radova na dalekovodu, seče rastinja i radova na niskonaponskoj mreži, u ponedeljak 24. i u utorak 25. februara, bez električne energije ostaće potrošači u pojedinim naseljima i ulicama.

U ponedeljak, 24. februara, od 8 do 13 sati, bez struje će biti Dunavska ulica sa svim bočnim ulicama od Zvezde prema obilaznici, Zabela, Dubravica, Batovac, Brežane i Živica.

Od 9 do 14 časova, bez struje ostaće naselje Jeremino polje, Kostolački put – od kasarne sa svim bočnim ulicama, Prištinska, Uzun Mirkova, deo Bratstva jedinstva od Prištinske do Uzun Mirkove, Žarka Zrenjanina, Jovana Uroševića, Josifa Pančića i Ćirikovac.

Od 13 do 15 sati u Kostolcu bez struje će biti ulice Fruškogorska, Kozaračka, Porečka, Užička, Zlatarska, Đure Jakšića, Dunavska, Goranska, Industrijska, Lole Ribara, Omladinska, Plitvička i Stiška zbog radova u trafo stanici Kostolac 1.

U utorak, 25. februara, od 9 do 14 sati, bez struje će biti Maleševo, Kudreš, Snegotin i Žitkovica, od 9 do 11 sati – Ranovac, Vitovnica, Melnica, Kladurovo, Brezovica, Stamnička reka, Stamnica, Bistrica, Ždrelo, Gornjak i Leskovac – radovi u trafo stanici i dalekovodu, od 9 do 15 sati – Veliko Laole, Burovac, Busur, Ćovdin, Krvije, Šetonje, Malo Laole, Tabanovac i Vezičevo –godišnja revizija trafo stanice 35/10.

Od 9 do 14 sati, bez struje će biti  deo ulice Požarevačkog odreda od Liona do “Kruške“ i Simićeva prema vagi, a od 8:30 do 14:30 – Kravlji Do i Šljivovac.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi mogu biti odloženi.