Представе, Две жене и један рат (14. и 20. марта) и Мала црна хаљина (13. и 18. марта) , можете у интимном салонском окружењу за само 35 особа погледати у Дому Јеврема Грујића.

Две жене и један рат је прича о две даме, заборављене хероине Великог рата које су страственим вишегодишњим залагањем за Србију шириле дипломатску мисију широм света. Једна је Американка – Мабел Грујић, удата за српског дипломату Славка Грујића, а друга Српкиња – Јелена Лозанић, удата за највећег америчког добротвора српског народа Џона Фротингама. Сазнајте зашто су Мабел прозвали српском Јованком Орлеанком, колико чарапа је исплетено за српске војнике на фронту и ко је усвојио преко 600 деце у једном дану.

Након представе, заједно са глумицама Маријом Бергам, Вјером Мујовић и Петром Милићевићем наздравите уз чашу шерија!

Мала црна хаљина је представа о животу, трагичним љубавима, чежњама и стрепњама највеће модне иконе 20. века Kоко Шанел коју маестрално играју Рада Ђуричин и Вјера Мујовић у два различита периода њеног живота. Радња се одвија у хотелу Ритз-Царлтон у Паризу који сјајно дочарава амбијент музеја Дома Јеврема Грујића.

Након представе, заједно са глумицама наздравите уз чашу шампањца!

 

Извор: enterbelgrade

Фото: policenet.gr