Vesti

Потписан протокол о сарадњи на реализацији пројекта адаптације преводнице ХЕ “Ђердап 2”

Потписан протокол о сарадњи на реализацији пројекта адаптације преводнице  ХЕ “Ђердап 2”

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић при обиласку бродске преводнице на ХЕ “Ђердап 2”, са директором ЈП “Електропривреда Србије” Милорадом Грчићем потписала Протокол о сарадњи на реализацији пројекта адаптације бродске преводнице у саставу ХЕ “Ђердап 2”, вредан 31 милион евра.

Том приликом министрка је истакла да држава последњих неколико година улаже у водни саобраћај и да та улагања износе 350 милиона евра, што је пре неколико деценија било незамисливо.

Најавила је и да ће се кренути са проширењем Луке Прахово, у шта ће бити уложено 10 милиона евра.

Грчић је оценио да данашњи споразум говори о томе да држава брине о енергетици и инфраструктурним предусловима за даљи економски развој земље.

Захваљујући Влади Србије, ми данас имамо стабилан буџет и могућност да улажемо у путеве. Завршили смо 120 километара путева у Борском округу, сада нас чека изградња брзих саобраћајница у овом крају, према Голупцу, Доњем Милановцу и Кладову. То нам је неопходно ако хоћемо да развијамо туризам у овом делу Србије, истакла је Михајловић.

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Назив медија RTV BISER PORTAL

Регистарски број  IN000891

Teлефон: 012/428 002

069/28-000-63  marketing

067 710 30 69 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte   B  zatim  jedno  prazno  mesto,  pa  muzičku  želјu,  pozdrav  ili  komentar. Poruku  pošalјite  na  broj  3333. Važi  za  sve  mobilne  mreže  u  Srbiji. Cena  sms  poruke  150  dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista